Uppdatering

Ja nu är jag tvingad till att uppdatera min blogg. Både mamma och syrran har frågat när jag ska göra det. Som svar har dem fått att jag uppdaterar när min syrra uppdaterat sin. Nu har hon gjort det (eller iofs hon har skaffat en helt ny blogg så då kanske det inte gills?). Ja nu har jag redan börjat skriva så då kan jag lika gärna fortsätta.

 

Tiden bara går och går. Hela året har gått jätte snabbt, och snart är det ett nytt år igen. Mycket har hänt detta år. Jag har tex åter fått kontakt med en person som betytt och fortfarande betyder mycket för mig. I lördags fick jag äntligen träffa henne efter alla dessa år och det var helt underbart! Var länge sen jag hade så kul under en och samma kväll.

 

Ja ha va ska skriva om nu då? Djuren mår bra. Suki kastrerades förra torsdagen, så nu slipper jag hennes skrik. Det är verkligen skönt. Förstår inte hur så höga ljud kan komma från en sån liten kropp. Helt otroligt.

 

Nä nu orkar jag inte skriva mer, men nu är bloggen iaf uppdaterad…. Jag höll det jag lovade…


Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Haha, ja man ska hålla vad man lovar. Men du är Lindas blogg hemlig eller kan man få sig en liten länk så man får gå in och kika ;o)Kram / Eva-Lena

2009-11-17 @ 20:59:13
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Anne

Ja nu har även jag fått Lindas blogg men jag får inte kommentera, jag skriver alldeles för gulligt och för mycket puss å kram S

Du måste ju skriva en till blogg om Sukis födelsedag S

Vill veta vad hon har fått för presenter :)

Ha en bra kväll.

Kramar om dig.

2009-11-18 @ 20:51:43
URL: http://anjojeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0