20 december 2009

Som vanligt var det ett tag sen jag skrev. Men har inte tid eller ro att skriva. Har faktiskt skrivit några utkast som aldrig blivit slutförda. Men nu ska jag försöka slutföra detta.

Nu är det bara några dagar kvar till julen. Inte bara det, snart är det även ett nytt år. 2009 har varit ett väldigt bra år för mig. Det bästa med hela året är helt klart Sóley. För även om det har hänt många bra saker så har jag så länge jag kan minnas velat ha en häst, och nu äntligen kom lilla Sóley in i mitt liv. Ser framemot 2010 och va det året har att erbjuda. Jag tror även jag ska ha ett nyårslöften, men va för löfte tänker jag inte berätta för då behöver ingen få reda på om jag håller det eller inte (nej det är inte om att jag ska uppdatera bloggen oftare, för det vet jag redan att jag inte kommer hålla).

Ja va annars då? Nu har snön kommit, ordentligt. Det gillar jag, det är mysigt att rida i snön. Fast idag vart det igen ridning, tömkörde istället. Så jag fick massa motion  jag med. Tror nog jag vart ganska mycket tröttare än Sòley. Travade lite med henne, och det var faktiskt jobbigt att springa i snön. Tror nog att jag måste jobba lite på min kondition.

Alla andra djuren mår bara bra. Katterna har hunnit haft sönder båda ljusstake och blomkrukor, så där är allt som det ska vara. Katter är inte alltid så smidiga som dem tror dem är. Chillorna mår även dem bra, bebisarna har vuxit massor nu men lika söta är dem för det. Ödlorna och Bibbi lever och mår bra även dem. Ödlorna har flyttat till hallen nu, där jag först ville ha dem. Vart mycket bättre faktoslt, även om det nu vart lite tommare i vardagsrummet.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, får se om jag skriver något mer detta år, annars god jul och gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Ja, så ofta som du skriver så kan jag väl samtidigt passa på att önska trevlig midsommar moahhhahahaSkoj ändå att du uppdaterar allt emellan åt. Hörde att du får stor främmande till jul ;o) Hur har du det med ledigheten över jul och nyår egentligen? Själv börjar jag min ledighet 23 dec och börjar igen den 2 jan. Skänt för jag känner verkligen att jag behöver vara lite ledig :)Nä, nu ska jag snart gå och nannna. Ha en underbar jul.Kram Eva-Lena

2009-12-20 @ 20:55:49
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Anne

Nu får du ju säga till Lillesyster att blogga för hon har sagt att hon inte ska göra det förens du uppdaterar S

Ni får peppa varandra. Puss på dig

2009-12-23 @ 20:40:24
URL: http://anjojeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0