Solsken

Ja idag var det perfekt ridväder. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt ute. Red ut med Carin. Det började bra. Travade en ganska lång bit och Sóley var jätte duktig, började komma ner mot form. Men så helt plötsligt så tyckte hon att det räckte och stannade, skit samma att Tinna försvinner man är väl självständig. Men efter lite tjafs och bråk gick hon framåt och vi travade ikapp Carin och Tinna. Sen gick det bra, efter ett tag så vände vi hemåt. När vi skulle ta en liten travbit igen så vart det helt plötsligt galopp istället. Carin hade hundarna med sig, och dem tyckte det var en bra ide att springa runt hästarnas bakben, vet inte hur många gånger Sóley sparka bakut men en hel del vart det. Från galopp vart det sen trav en bit. Kort och gott var det en trevlig ridtur med mycket fart, ja iaf på vägen hemåt :)

 

Det var allt för denna gång...


Barbackaridning

Idag hade Carin en 2 timmarstur med en mor och dotter. Jag passade på att hänga med. Bestämde mig för att rida barbacka, det är alltid mysigt. Efter ca halva tiden stannade vi för att fika. Sen red jag och mamman iväg en bit för att trava lite eftersom inte dottern ville det. Och vad gör inte hästarna då? Jo dem drar i galopp. Inte riktigt vad som var planerat som sagt. Men det sluta bra, och efter att ha fått Sóley att sakta ner så vart det faktiskt lite trav :). På vägen hem tog vi en liten svängom i skogen. Hästarna tyckte nog det var lite jobbigt då dem sjönk ner så mycket men bra träning och då faktiskt inte bara för Sóley utan även för min balans :)

Annars har det inte hänt så mycket.  Har varit mycket jobb på sistone, men det är bara bra. Det ger  pengar och sånt är bra att ha. Vill ju ha en ny sadel och såna är inte alltid billiga.  Imorgon är jag dock ledig och då ska jag försöka få det lite städat.

Nä nu orkarjag inte skriva mera. På återseende.


RSS 2.0