Låt mig presentera

Sòley från Arups Gård
Sto född 2001
Rödblack med stjärn
E Segull frà Skardi
U Raudka frà BolstadNu är en jag en av alla lyckliga människor som kan kalla sig hästägare. Denna dag har jag gått och väntat på länge. Hon kommer få stå kvar i samma stall, lösdrift med 7 andra islandshästar. Tänk att jag haft en sån tur! Ja ni kan tänkta er att jag är glad nu. Känns nästan för bra för att vara sant :D
Lilla Iriz

Nu har jag fått några kort på lilla Iriz. Hon är så sör. Hoppas på att hon och Chrille ska komma bra överens och att hon ska trivas här.
Atlantis IrizNu var det ett bra tag sen jag skrev. Tiden den bara flyger iväg, sen har jag inte haft så mycket att skriva om heller. Idag har jag haft fullt upp. Vid 08.00 gav jag mig av mot Arboga och Herrfallet för att träffa mamma, Olle, Linda och hennes kompis Katarina. Väldigt fint och mysigt var det. Trevligt hade vi. Linda, jag och Katarina trampade runt på trampbilar. Ja va ska jag säga, aj, aj och åter aj. Sätena var mycket obekväma, nu har jag blåmärken på ryggen. Trött vart jag också. Vi hyrde dem för 1 timme, men inte fan orkade jag trampa runt där i en timme.


Hade som sagt jätte trevligt. Hade gärna stannat kvar om det inte hade varit för att jag var tvungen att ge mig av till Hallsberg. Åkte dit för att hämta en liten chinchillatös, Atlantis Iriz som är tänkt att bli sällskap till Chrille. Tycker så synd om honom nu när han är ensam. Iriz är ljuvligt söt. Visserligen väldigt sliten i pälsen, men det ska förhoppningsvis bli bra :) Ska ta bild på henne lite senare, men vill låta henne vara lite ifred nu.

Här hemma mår alla djuren bara bra. Savannah och Hamilton sitter fortfarande ihop. Suki kan öppna dörrar. Eller ja en dörr och bara åt ena hållet. Tror att hon hoppar från en bänk mot handtaget och får på så sätt upp dörren. Den lilla tösen. Glad att hon inte kan få upp dörren åt andra hållet. Än iaf.

Ja det var en liten uppdatering från mig. Ska slappa framför tv:n nu...

Savannah + Hamilton = sant

Ja nu sitter Savannah och Hamilton tillsammans. Hoppas Hamilton får till det snart så det blir bebisar :D. Ihopsättningen gick bra. Hamilton var nyfiken och ville hälsa, men Savannah var lite mer misstänksam. Hon gjorde lite utfall mot lille Hamilton och han verkade smått rädd för henne till slut. Men nu verkar dem komma överens, och sover tillsammans. Så söta så.Idag har jag varit duktig. Har tvättat bilen. Första gången sen jag köpte den. Den var rejält smutsig. Jag skulle vilja ljuga och säga att den vart ren. Men man ska vara ärlig, så måste säga att den vart renare. Helt jäkla sannslöst att det kan sitta fast så hårt. Är helt slut, speciellt ryggen. Höll på i över 1 ½ timme, sen tyckte jag att det räckte. Jag orkade inte sitta där på knä och försöka skrubba bort det. Blöt vart jag, kanske mer än bilen. Får kanske försöka snart igen, när jag har samlat tillbaka lite krafter. Men då kommer den väl vara lika smutsig igen....


En bild före.


Bild efter. På håll ser den faktiskt ren ut :) Vart iaf mycket bättre än innan.

Ingen häst

Ja i lördags var jag iväg till Nykvarn för att provrida en häst. Men det visade sig ganska snart att det inte var hästen för mig. Lat var han, väldigt lat. Sosso var med och titta, skönt att hon följde med. Visserligen hade jag iaf inte köpt honom även om hon inte varit med. Men det är alltid skönt att ha någon mer erfaren med. Säljaren satt upp först för att visa hästen. Redan då insåg vi att det inte var hästen för mig. Men jag hoppa iaf upp och provred, red i mindre än 10 min. som skrivet inte hästen för mig. Men snart kanske jag har något spännande att skriva om. Men jag väntar lite med det.

Även om jag vart lite besviken efter provridningen kunde jag inte haft en trevligare dag. Fint väder, varmt och soligt och så tillbringa dagen på södertörns islandshästar. Kom dit redan på morgonen eftersom jag lovat Sosso att hjälpa till med stallet eftersom hon följde med och tittade på hästen. Det är juh alltid lika trevligt att vara där. Ska snart dit igen när fåren har lammat så man får se en massa bebisar :D


Sosso och Smari

RSS 2.0