Nyår

Riktigt skönt att ha varit ledig i tre dagar. Fort har det gått. Fast jag inte har gjort någonting. Skulle behövt städa. Ser verkligen ut som ett bombnedslag. Jag som tyckte det var stökigt innan jag städa innan Jonas och alla kom. Men jämfört med detta så var det juh inte alls så stökigt. Får se när jag orkar med att städa undan allt.

Snart är det ett nytt år. Har köpt lite gott till nyår idag. Bland annat så att jag kan göra en räckmacka och så vart det en pommac flaska. Fast det kommer bli ett tidigt nyår för mig. Kan jag bara hoppas iaf. Jobbar nämligen fm på nyårsdagen. Men inte lär jag komma i säng i tid inte. Klockan tolv smäller det... Tyvärr.. Får se hur Putte tar det. Förra året låg hon gömd under badkaret. Lilla gumman. Saga tog det relativt coolt. I början var även hon lite förskräckt över ljudet och ljuset, men hon lugnade snabbt ner sig. Men Putte såg verkligen vettskrämd ut under badkaret. Hon kom fram ett litet tag när jag la mig på badrumsgolvet och klappade henne. Chillorna verkade även dem ta det ganska lugnt. Blir iaf Savannah's första nyår får se hur hon reagerar.

Ska bli spännande att se vad 2009 kommer ha att erbjuda. Har några saker jag planerar att göra, men det kommer jag inte skriva om nu. Det får ni se när och om det väl blir av. Nu får ni allt något att fundera över.

Nu ska jag fixa med alla djuren.  Gott Nytt År till er alla om vi inte hörs innan nyår :)

Smått och gott

Nu har jag tid att sitta och skriva lite. Det har varit full rulle här hemma. Har inte suttit så mycket vid datorn när Jonas, mamma och syrran varit här och så har jag juh även jobbat. Men nu är jag ensam igen. Har blivit mycket spel, både dart och vanligt sällskapsspel.

Själva julafton var trevlig. Jobbade då, men bara i 2 ½ timmar så det var inte så farligt. Så fick jag sånt jag önskat mig och lite till så jag är mer än nöjd. Kändes som om jag hade massa att skriva om när jag började. Men står det helt stilla. Kan väl berätta att Jonas nu har byggt ihop min tv-bänk som jag köpte för några månader sen. Det var på tiden, bättre sent än aldrig. Nu vart det mycket finare.

Just det, idag fick Aj och Sun flytta ihop. Än så länge verkar det gå bra. Det vart Aj som fick flytta till Sun, eftersom hennes terrarium är det största. Borde egentligen ha flyttat ihop dem igår så Jonas hade kunnat hjälpa mig bära över terrariumet till byrån istället (Där Aj’s terrarium står) Men jag har gjort det själv förut så då borde jag väl kunna det igen.

Nä istället för att babbla en massa osamanhängande smörja här ska jag ta och se fler avsnitt av NCIS istället.

Fullt ös, medvetslös.

Jag har egentligen inget att skriva om. Men jag måste ta en paus från städandet. Har jobbat idag, 9.45-17.00. Bara att börja städa när jag kom hem. Måste juh se någorlunda fint ut när Jonas kommer på måndag. Jobbar samma tid imorgon sen hem och städa igen Sen på måndag kommer juh Jonas som jag skrev. Men först jobbar jag fm, sen ska jag till stallet sen ska jag hinna och hämta Jonas vid tåget. Men det går nog. Sen på tisdag stallet och jobba och så kommer även mamma och Linda. På onsdag julafton jobbar jag em, så då blir julfirandet på fm. Sen torsdag jobbar jag fm och fredag fm sen efter stallet. Men sen är jag ledig, lördag, söndag och måndag. Läste  apropå allt mitt klagande, ett bra citat härom veckan "Mycket upptagna människor är sällan så upptagna, att de inte har tid att prata om hur upptagna dem är". Så nu ska jag sluta prata om hur upptagen jag är, och göra nåt vettigt istället. Som att fortsätta städa.

Men först bilder på några ursöta små saker.


Det är skönt att sova i famnen
Jag ger upp, don't hurt me


Give me 5
Fullt ös

Nu har vi fått julklappar från jobbet. En keps (med företagets logga, såklart), en liten prynadstomte och så en bingolott. Så håll nu tummarna på att jag vinner en bil :D. Ja vi fick även en almanacka för någon vecka sen.. Alltid kul att få presenter.

Idag efter jobbet var jag till stallet. Var första gånge jag fick rida Caruso. Han har vilat nu i över 6 veckor efter haft en skada i frambenen. Ägaren hade varnat mig för att han var pigg. Vilket han verkligen var. Men vad kan man begära han har stått ett tag och så är han bara 5 år. Men det blir nog bra :)

Jaha, nu är det bara en vacka kvar till julafton och som det ser ut nu så kommer jag inte vara ledig förren nästa helg. Så det känna skönt att ha alla julklappar klara. Nä just det. Morfars är kvar. Men som jag skrev i förra inlägget vet jag vad jag ska köpa till honom så det är inga problem.... Bara jag inte glömmer bort vill säga.

Ha en fortsatt bra kväll.

Syrsfångaren Saga

Ibland är det väldigt bra att ha katter. Dem senaste veckorna har jag hittat sammanlagt 3 syrsor på golvet. Vet inte om dem smitit ut på nåt sätt från terrariumet innan Aj coh sun hinner äta dem eller om det är jag som är ouppmärksam när jag håller på med dem. I vilket fall så höll Saga på att krafsa och ha sig med min kameraväska. Nyfiken på vad hon gjorde gick jag dit och när jag lyfte på väskan så va såg jag inte om inte en syrsa. Saga tyckte iaf det var jätte kul.. Och gott, hon åt nämligen upp syrsan. Så då kanske jag kan andas ut lite, behöver inte få panik om en syrsa rymmer, jag bussar katterna på den.

Klicka på bilderna för att få dem större....


Idag har jag varit med mormor till Ludvika för att julhandla. Nu är jag så gott som klar. Bara morfar kvar och till honom vet jag numera vad jag ska köpa så det är inga problem. Känns skönt att ha det klart, slipper försöka få in tid till sånt. Nu kommer jag så gott som vara upptagen till jul. Både jobb och stall som väntar.

Just det jag har lyckats med att få en buckla på min bil. Ingen stor som tur är men ändå. Men nu ska jag inte ta upp hur jag lyckats med den konsten. Blir bara irriterad av att tänka på det.

Snö, snö och ännu mera snö

Ja man kan inte klaga på att vi har lite snö här. Det bara fortsätter komma mer och mer och mer. Det har nästan snöat hela dagen idag. Tycker att det räcker nu. Visst är det fint med snö, men det är bara jobbigt om det kommer för mycket. Får iaf hoppas på att det är kvar till julafton.

Idag har jag än så länge haft en riktig slappardag. Skulle behöva städa lite, speciellt eftersom det inte är så länge kvar innan, mamma, brosan och syrran kommer. Men jag är ledig på måndag och tisdag så då får jag se till att städa. Har varit lite duktig och slagit in lite av julklapparna.

Sen har jag tittat på gamla kort. Det är alltid kul. Hitta ett kort på farmor, mamma, Jonas och mig. Från nån av Jonas akolavslutningar. Jag saknar min lilla farmor. Har fortfarande dåligt samvete för att jag missa hennes sista födelsedag. Kommer inte ens ihåg va det var som jag gjorde att jag missa den. Så hur viktigt kunde det då egentligen vara, eftersom jag inte ens kommer ihåg. Men jag kommer ihåg att jag missa hennes födelsedag. If i could turn back time...


Om något helt annat igen. Häromdagen tyckte Saga att hon hade hittat ett jätte bra ställer att ligga på. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det stället, för det råkade nämligen vara i min handväska. Det såg iaf inte så väldigt bekvämt ut, men men hon tyckte det var ett jätte bra ställe. eller så kanske hon försökte gömma sig så att jag skulle råka ta med henne nästa gång :P. Hade kanske lyckats om hon inte tog så stor plats...
Vart en del bilder i detta inlägg. Som avslutning visar jag några supersöta lurvbollar


Zzzzzzzzzzzzzz


Va f*n får man inte sova ifred?

Vila i frid Rosita

Nu har lilla Rosita gått vidare till spindeln himlen. Tråkigt, jag gillade att sitta och titta på henne. Men det blir en till spindel någon gång igen. Det är intressanta djur. Men kanske det blir någon annan art denna gång. Va hemskt det låter, att jag redan planerar en ny. Men man får inte samma känslor för en spindel som med dem andra djuren. Det är juh inte direkt något djur man sitter och gosar med. Men visst kommer jag sakna henne.
Nu har jag iaf tillbaka på blogg.se. Det var här jag började att blogga. Men när jag fick en egen hemsida gick jag över till den. Men nu när jag har sysslat med att fixa mammas blogg, insåg juh hur kul det är. Man kan inte ändra lika mycket på min andra blogg. Det finns färdiga mallar att använda av så kan man ändra lite färg och header och sånt men inte alls samma som här. Sen gillar jag att man kan lägga bilderna vart man vill, på min andra blogg hamnar dem alltid under/över texten och i mitten. Så jag testar denna blogg ett tag. Sen får jag se om jag går tillbaka eller om jag stannar.

Idag ska jag nog in till Ludvika. Ska försöka hitta dem sista julklapparna. Sen har jag lovat mormor och morfar att skjutsa in dem till Ludvika antadligen idag eller imorgon så att även dem kan julhandla lite. Tror jag hellre åker idag så jag får helt ledigt imorgon, så jag hinner vila upp mig för sen blir det jobb hela helgen.

Nu ska jag göra annat. Ha en bra dag.

RSS 2.0